Lescroart, John - De woekeraar

Schrijver:
Titel: De woekeraar
ISBN: 9789026974267
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf, 2003
Bijzonderheden: Gebonden, 311 bladzijden. Ex-bibliotheek exemplaar.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wanneer moordenaar Louis Baker vervroegd wordt vrijgelaten uit de gevangenis, zijn Dismas Hardy en zijn oud-collega Rusty Ingraham daar niet bepaald blij mee. Zij waren er destijds verantwoordelijk voor dat Baker achter de tralies kwam, en hij heeft gezworen wraak te nemen. Hun angst blijkt niet ongegrond: een dag na Bakers vrijlating wordt Maxine, de vriendin van Rusty, dood gevonden op zijn woonboot. Rusty zelf is onvindbaar. Is hij doodgeschoten of verdronken? Dismas heeft geen andere keuze dan onder te duiken, in de hoop dat zijn vriend en politieman Abe Glitsky de zaak snel oplost. Dit blijkt echter niet zo eenvoudig. Er zijn nog meer verdachten in het spel: Rusty blijkt enorme schulden te hebben bij de maffia en de ex-man van Maxine was woedend toen zij hem in de steek liet.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling.
Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lescroart, John - De woekeraar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.