Bouma, Hans - Op reis om weer thuis te komen

Schrijver:
Titel: Op reis om weer thuis te komen
ISBN: 9789024294336
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 2004, 396pp, paperback , mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Waarom bezocht Hans Bourna de Galápagos-eilanden? Om van heel nabij te ervaren wat 'leven' is, en dan leven in een nog oorspronkelijke vorm. Met datzelfde motief reisde hij ook naar landen als Kenia, Nepal, Indonesië en Israël. Leven, authentiek leven, inspireert Hans Bouma altijd weer tot poëzie. Voor deze bundel verzamelde hij de reispoëzie die hij de afgelopen twintig jaar schreef. Poëzie waarin hij ook steeds op reis is naar zijn eigen innerlijke landschap, het leven dat hij zelf representeert. Hans Bouma reist en schrijft om ook en speciaal daar thuis te komen.

Deze bundel heeft de structuur van een dagboek, en dan zo dat de auteur de lezer elke maand weer meeneemt naar een andere bestemming. Achtereenvolgens komen poëtisch aai de orde: Java, Kenia, Nepal, Israël, Galápagos, Bali, Sikkim Lambarene, Sumatra, Tanzania, Buthan en het Meer van Galilea.

Op reis - om weer t6is te komen: een bundel met de nodige herkenningsmomenten voor wie één of meer van de lander bezocht die erin voorkomen. Ook een bundel voor wie, gewoon thuis, lezenderwijs dag voor dag met Hans Bouma wil meereizen om ook lezenderwijs weer bij zichzelf thuis te komen.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.