Jans, Dr. Everhard & Kreulen, Albert - Langs oude bomen en boer

Schrijver:
Titel: Langs oude bomen en boerderijen in Salland.
ISBN: 9789066930827
Taal: Nederlands
Uitgever: Twents-Gelderse Uitgeverij De Bruijn, Oldenzaal
Bijzonderheden: 1997, paperback, oblong, 64 pp.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Velen van ons zwerven uit over de hele wereld, bewonderen veelbezongen toeristische attracties in India en Indonesië, in de Verenigde Staten en de Zuidamerikaanse landen. Vol verbazing en ontroering staan ze bij machtige watervallen en duizenden jaren oude woudreuzen, die hoger reiken dan de Dom in Utrecht. Stil worden ze bij het aanschouwen van de eeuwenoude bouwwerken met een schoonheid die van alle tijden is. De bekoring van het blijvende, van het onvergankelijke neemt bezit van hen. Hoewel we met veel aandacht alle veranderingen en ontwikkelingen in onze maatschappij proberen te volgen, is er soms toch sprake ven een vleugje nostalgie, een stil verlangen naar vroegere tijden. Hoewel de romantiek van die tijd nooit door de toen levende en werkende mens werd ervaren. Maar het verlangen naar vroeger wordt al bevredigd, bij het bekijken van zo'n stil Sallands boerenerf, op een warme zomerdag, het rusten onder de lommer van machtige eiken en beuken, het luisteren naar het lied dat de wind aan de populierenkruinen ontlokt en dat doet denken aan de kabbeling van een verre beek, aan het ruisen van een verre waterval.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.