Tholens, Joost - Fotografiek II

Schrijver:
Titel: Fotografiek II
ISBN: 9789490913748
Taal: Meertalig
Uitgever: De Buitenkant, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2017, 72 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met foto's.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fotoboek met een reeks nieuwe grafische fotocomposities uit 2013-2017 door de Nederlandse fotograaf Joost Tholens (1934). Met heldere inleiding door Peggie Breitbarth (kunsthistoricus en publicist) over werk en werkwijze van Tholens, die zich na zijn carrière als televisieregisseur nu al circa 20 jaar toelegt op autonome fotografie. Fraaie, grote fotowerken in kleur (37) en zwart-wit (22) in ruit- en vierkant formaat op rechthoekige pagina’s, afwisselend op witte of zwarte ondergrond. Originele geabstraheerde beelden en patronen van kunst, architectuur en openbare ruimte in Nederland en het buitenland, in creatieve, smaakvolle composities. De werken ontstaan door spiegelen, draaien of verdubbelen (met gebruik van de vele mogelijkheden van de digitale camera en montage) met een oneindige variatie aan verrassende visuele effecten. Achterin Engelse vertaling van de inleiding en overzicht van alle fotowerken met kleine afdrukken in zwart-wit, paginanummer, plaats of onderwerp en datum van de opname. Zeer fraaie, verzorgde uitgave, vervolg op Fotografiek (2013).
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tholens, Joost - Fotografiek II

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.