Barnard, Pip en Eduard de Boer - De Russenoorlog

Schrijver:
Titel: De Russenoorlog
Taal: Nederlands
Uitgever: Texelpedia
Bijzonderheden: nieuw exemplaar, 90 pagina's
Beschikbaar: 17 exemplaren
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vlak voor het einde van de Tweede Wereldoorlog komen op 6 april 1945 de achthonderd op Texel gelegerde Georgische soldaten van het 822ste Georgische Infanteriebataljon in opstand tegen hun Duitse superieuren. Hun opstand ontaardt in een gruwelijk bloedbad en zal bijna 3000 slachtoffers eisen, waaronder meer dan honderd burgers. De strijd komt pas definitief tot een einde als op 20 mei Canadese troepen voet aan wal zetten. Daarmee wordt Texel Nederlands laatste slagveld. Na enig aarzelen geven gemeente Texel en provincie Noord-Holland in 2003 opdracht tot het schrijven van een opera over de opstand, die in de volksmond de "Russenoorlog" gaat heten. De Russenoorlog bevat zowel het libretto van de opera, als de achtergronden van het verhaal.
Verder lezen

Het Eiland

particulier

Het Eiland uit Oosterend - Texel

===
Wegens grote drukte kan het verzenden van uw bestelling iets langer duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.
===
Koop uw boeken direct bij de schrijver. Joyce Pool is een gevierd schrijfster van jeugdromans. Haar man, journalist Pip Barnard, schrijft en publiceert boeken over Texel en Texelse onderwerpen. In hun boekwinkeltje Het Eiland bieden zij nieuwe boeken aan, desgewenst gesigneerd en voorzien van een opdracht.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barnard, Pip en Eduard de Boer - De Russenoorlog

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Eiland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Eiland
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Eiland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Eiland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Eiland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.