Catsburg, Robert W. - De Polar Bears in Nispen en Roosendaal- O

Schrijver:
Titel: De Polar Bears in Nispen en Roosendaal- Operation Thruster 26-30 Oct 1944
Taal: Nederlands
Uitgever: Catsburg 2019
Bijzonderheden: nw, softcover, A4 format, 144 pgs, vele fotos en ill. in zw.w en kleur! Vz.kn. 4,45/ NL
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- gedetailleerde analyse van Operatie Thruster: de opmars van de Engelse 49e West-Riding divisie (bijgenaamd de 'Polar Bears' omdat ze aanvankelijk de bezettingsmacht van Ijsland waren!) door Nispen, Roosendaal en de Wouwse plantage bij Bergen op Zoom 26 okt- 30 okt 1944
- deze Operatie was cruciaal voor de opmars van de Geallieerden omdat de Antwerpse haven nog niet kon worden gebruikt door de Geallieerden aangezien het Duitse leger Walcheren bezet hield.
-de bevrijding van Walcheren zou twee maanden vergen, vele doden kosten en enorme schade veroorzaken omdat de Geallieerden de dijken bombardeerden waardoor Walcheren grotendeels onder water kwam te staan.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Catsburg, Robert W. - De Polar Bears in Nispen en Roosendaal- Operation Thruster 26-30 Oct 1944

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.