Nemon - Safari naar de hel

Schrijver:
Titel: Safari naar de hel
ISBN: 9789082086706
Taal: Nederlands
Uitgever: Vision W Publishers
Bijzonderheden: 2013, paperback in prima staat, zo goed als nieuw. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zodra je in de literaire thriller SAFARI NAAR DE HEL van Nemon begint, word je meegezogen in het razend spannende verhaal. Aan de ene kant is de beschrijving zo realistisch dat het lijkt alsof je het zelf meemaakt, aan de andere kant zo angstaanjagend als een nachtmerrie.
Een jonge jurist, Barend, solliciteert voor zijn eerste baan bij de Amsterdamse vestiging van een internationaal advocatenkantoor. In een afgeluisterd gesprek vangt hij op dat ze op zoek zijn naar het prototype van een geboren loser en daarom hém aannemen. Nog vreemder wordt het als hij hoort dat uitgerekend hij wordt uitgezonden voor de begeleiding van een miljardenproject in Afrika. In Nairobi aangekomen wordt alles alleen maar raadselachtiger: waarom wordt hij ingekwartierd bij de sinistere minister van Security en welke rol speelt diens heksachtige echtgenote? Als hij zijn kantoor belt om opheldering blijkt niemand hem meer te kennen. Alsof hij niet bestaat, nooit bestaan heeft. En de secretaresse met wie hij contact had blijkt van de aardbodem verdwenen...
Hij leert een clubje internationale zakenlieden kennen dat zich in het Afrikaanse land genesteld heeft om het leeg te zuigen. Ontwikkelingsgeld wordt doorgesluisd naar een in onberispelijk maatpak gestoken Zwitserse bankier. Te laat komt Barend erachter wat zijn levensgevaarlijke rol is in het spel dat met hulp van de corrupte machthebbers wordt gespeeld. Dan blijken de mensen met wie hij in contact komt kort daarop onder verdachte omstandigheden om te komen. Een minister die de corruptie van zijn collega’s aan de kaak wil stellen wordt vermoord. Als Barend het land probeert te ontvluchten, vertrekt het vliegtuig op last van hogerhand zonder hem: hij zit als een rat in de val.
Nooit eerder is de wereld van gewetenloze politici en miljardairs zo realistisch beschreven. Maar SAFARI NAAR DE HEL beperkt zich niet tot een vlijmscherpe analyse van hun methodes en drijfveren. De mentale ontwikkeling die de hoofdpersoon doormaakt wordt op de voet gevolgd. En dan leidt het verhaal tot een onverwachte ontknoping, waarbij de spanning tot op de laatste pagina wordt opgevoerd. Profiteert Barend mee of kiest hij de kant van Afrika? Voor zover er nog wat te kiezen valt als je bent achtergelaten in de brandende zon, tot je nek ingegraven in de aarde en de gieren al zijn neergedaald...
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nemon - Safari naar de hel Nemon - Safari naar de hel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.