Beauvoir, Simone de - Alles wel beschouwd (Ex.4)

Schrijver:
Titel: Alles wel beschouwd (Ex.4)
ISBN: 9789026957130
Uitgever: Agathon - Bussum
Bijzonderheden: 1977, 2e druk, 506 pp paperback (achterkaft heeft een vouw en vochtschade, boekblok goed) Staat van het boek: 6.5
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Simone de Beauvoir - Alles wel beschouwd (Ex.4)
(Agathon - Bussum)
ISBN 9026957130
2e druk 1977
506 pp paperback
(achterkaft heeft een vouw en vochtschade, boekblok goed)
Staat van het boek: 6.5

Provocerend, strijdbaar en diep menselijk toont Simone de Beauvoir zich in dit laatste, fascinerende boek over haar eigen leven.Recensie(s)Op 64-jarige leeftijd geeft schrijfster zich op een fascinerend-openhartige wijze rekenschap van wat haar gemaakt heeft tot deze vrouw: strijdbaar, het ouderworden aanvaardend, betrokken bij alle grote menselijke problemen. In een achttal hoofdstukken schetst ze haar jeugd, de dood van dierbaren; haar meningen over literatuur, haar voorkeur voor bepaalde auteurs. In hoofdstuk 4-7 komen haar reizen met Sartre door Italie en Frankrijk, naar Japan en de Sovjet-Unie ter sprake, alsmede Egypte en Israel. Zij besluit met haar plaats aan te geven in de studentenrevolte van '68, de omwenteling in het Franse geestesleven, en het opkomend feminisme. Een uitstekende vertaling van een 'document humaine' van existentialistisch-atheistische signatuur, dat de kenners van haar romans het sterkst zal aanspreken.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beauvoir, Simone de - Alles wel beschouwd (Ex.4) Beauvoir, Simone de - Alles wel beschouwd (Ex.4) Beauvoir, Simone de - Alles wel beschouwd (Ex.4)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.