E. Erskine, R. Erskine en J. Fisher - Erskine, E. en R. en Fish

Schrijver:
Titel: Erskine, E. en R. en Fisher, J.-De kennis der zaligheid (nieuw)
ISBN: 9789033130342
Uitgever:
Bijzonderheden: De kennis der zaligheid-De Kleine Catechismus van Westminster toegelicht door Ebenezer Erskine, Ralph Erskine en James Fisher.  Tijdens de Synode van Westminster (1643-1649) werd onder meer de Kleine Catechismus opgesteld, bestemd voor de kerk va...
Prijs: € 59,50
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
De kennis der zaligheid-De Kleine Catechismus van Westminster toegelicht door Ebenezer Erskine, Ralph Erskine en James Fisher. 
Tijdens de Synode van Westminster (1643-1649) werd onder meer de Kleine Catechismus opgesteld, bestemd voor de kerk van Engeland en Schotland. Daar werd deze Catechismus net zo gezaghebbend als de Heidelbergse Catechismus bij ons. Op een uitnemende wijze wordt in de Kleine Catechismus het christelijk geloof uiteengezet. Deze Catechismus nam een grote plaats in bij de verdediging van de rechtzinnige leer die naar de Schrift is.
In 1753/1760 verscheen een tweedelige verklaring van de Kleine Catechismus in de vorm van vragen en antwoorden. Deze uiteenzetting, voornamelijk geschreven door de gebroeders Ebenezer en Ralph Erskine en James Fisher, is voor velen tot zegen geweest.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Erskine, R. Erskine en J. Fisher - Erskine, E. en R. en Fisher, J.-De kennis der zaligheid (nieuw)