Rob Hamers - Heiligen voor iedereen

Schrijver:
Titel: Heiligen voor iedereen
ISBN: 9789402122176
Taal: Nederlands
Uitgever: Aloysius Kruiden
Bijzonderheden: met zwart wit foto's per heilige, 153 blz
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 17,95
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Heiligen zijn niet alleen van alle tijden maar ook bestand tegen de tand des tijds. Dit boek geeft een goed overzicht van de heiligen die in de actuele kerkelijke kalender voorkomen én nog steeds een grote verering onder het volk genieten, met name in de Lage Landen.
Met een korte inleiding op het proces van zalig- en heiligverklaring door ervaringsdeskundige Mgr. S Van Calster welke reeds vele heiligverklarings-processen begeleidde.
Tevens de meest recente ontwikkelingen rond enkele zalig- en heiligverklarings-processen van kandidaat-heiligen uit onze streken; zoals Karel Houben, Mgr Savelberg uit Heerlen en Ailbertus, de Stichter van Abdij Rolduc waarvan de processen tot zaligverklaring nog lopen.
Verder lezen

Aloysius Kruiden uit Heerlen

zakelijk
Op de Homepage van ons vind u ons aanbod van boeken over levensbeschouwing, streekhistorie en religie. Bestellen kan via email informatie@aloysius-kruiden.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rob Hamers - Heiligen voor iedereen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aloysius Kruiden

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Aloysius Kruiden
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Aloysius Kruiden
  Kamer van Koophandel nummer: 14108189
  NL001874340B89
  http://www.aloysius-kruiden.nl/pages/uitgeverij.html
 • Na uw bestelling ontvangen u en Aloysius Kruiden een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aloysius Kruiden vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Aloysius Kruiden kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.