Gezelle, Guido - Vlaamsche volksvertelsels opgeteekend door Gui

Schrijver:
Titel: Vlaamsche volksvertelsels opgeteekend door Guido Gezelle
Taal: Nederlands
Uitgever: De Sikkel, Antwerpen - Em. Querido, Amsterdam, z.j. (1920)
Bijzonderheden: Opgeteekend door Guido Gezelle voor 't eerst in boekvorm uitgegeven door Maurits de Meyer met teekeningen van G. Verdickt. Gelimiteerde uitgave.
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van dit werk werden gedrukt, ter Sinte Katharina's Drukkerij te Brugge, acht honderd exemplaren op Hollandsch papier (Van Gelder) genummerd van 1 tot 800; dit is No 420.
Het originele ingenaaide ex. met slappe kaft en gewatermerkt papier, 62 blz., is in eigen beheer professioneel ingebonden in halfleren band, de rug met 5 ribben; het karton is bekleed met gemarmerd papier; 3 schutbladen zowel voor als achter..
Staat: band vertoont lichte gebruikerssporen; het leer van rug en hoeken heeft op het voorste en achterste schutblad rand afdrukken nagelaten. Inwendig is het originele ex. als nieuw.
Verder lezen

bookshopboys uit Den Haag

In de zomer vanaf midden mei sta ik op zondagen op het Lange Voorhout 2e kraam rechts vanaf Hotel Des Indes in Den Haag met de betere kunstboeken en top grafisch werk van bijv. Kees van Dongen en Escher. Ook heb ik dan wat kwalitatief goede schilderijen bij me. Graag tot ziens!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gezelle, Guido - Vlaamsche volksvertelsels opgeteekend door Guido Gezelle Gezelle, Guido - Vlaamsche volksvertelsels opgeteekend door Guido Gezelle Gezelle, Guido - Vlaamsche volksvertelsels opgeteekend door Guido Gezelle

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bookshopboys

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met bookshopboys
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookshopboys een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookshopboys vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • bookshopboys kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.