Shultz, Mike - Duivelswerk

Schrijver:
Titel: Duivelswerk
ISBN: 9789024532674
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: 2010, 384pp, paperback. In prima staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Ware duivels zijn het, de meedogenloze Sethos die de landen van Essopia binnenvallen – door hun verschrikkelijke gekrijs verlammen deze demonen hun tegenstander met pure angst. Waar zij hun voet zetten blijven hun slachtoffers achter als een leeg omhulsel, hun ziel ontstolen aan hun lichaam. Wie overleeft wordt als slaaf weggevoerd.
De vrije landen staan onder grote druk. Ook de jonge Ankmet en zijn moeder, de bogenmaker Mirophet, moeten noodgedwongen hun dorp verlaten. Nagejaagd door de duivelse Sethos vluchten zij naar het beloofde land: Galdameria. Daar zijn de strijders immuun voor de verlammende schreeuw van de demonen, daar woont de enige man die de vrije wereld kan redden: Dolk, de Uitverkorene.
Maar deze Dolk blijkt een wrede en vooral gewelddadige jongeman, die krijgt wat hij wil en doet wat hij wil; met name als er een vrouw in het spel is. Uitgerekend op hem is alle hoop gevestigd om het demonenleger te stoppen.
De onschendbaarheid van Dolk is een doorn in het oog van de rechtvaardige Ankmet, en al helemaal als hij zich vergrijpt aan de beeldschone Smaragd, het meisje op wie Ankmet hopeloos verliefd is. En dus grijpt Ankmet in, maar dat wordt hem bepaald niet in dank afgenomen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shultz, Mike - Duivelswerk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.