Koenen, Eric - De kunst van leiderschap in tijden van veranderi

Schrijver:
Titel: De kunst van leiderschap in tijden van verandering. Een managementprentenboek.
ISBN: 9789024417841
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Boom/Nelissen, Soest
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 173 blz., 2e druk. Met afbeeldingen.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit managementprentenboek toont kunstwerken van onder andere Magritte, Dali, Hopper, Willink en Monet. Hiermee verbindt de auteur meer dan tachtig kunstwerken uit de kunstgeschiedenis met de meest essentiële dilemma's waar leiders vandaag de dag mee worstelen. Via deze beelden inspireert de auteur de lezer om zelf te interpreteren en een eigen visie te ontwikkelen. Het boek is niet ingedeeld in hoofdstukken, maar in diverse 'zalen'. De auteur heeft een ruime internationale ervaring als topbestuurder en managementconsultant in grote ondernemingen. Een unieke uitgave en interessant voor iedereen die belang stelt in kunst(geschiedenis) en daar zowel zijn interpretatie aan wil geven als ook een andere kijk krijgen door de associaties van de auteur bij de schilderijen. Het bijzondere is dat tegelijkertijd een visie op leiderschap wordt meegegeven. Verzorgde uitgave met paginagrote reproducties in kleur van de besproken kunstwerken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.