MacKinnon, Amy Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp van Gelde

Schrijver:
Titel: Geschonden - claire marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken. maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is.
ISBN: 9789022550694
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De Uitgeverij te Amsterdam uit 2008 Omslagfoto Getty Images & Kamil Vojnar
Bijzonderheden: Paperback 21x14 formaat 301 pagina's slappe kaft
Prijs: € 12,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Tethered Oorspronkelijke Titel
Shaye Areheart Books - New York

Clara Marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken, maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is.

Clara is begrafenisondernemer. Ze brengt haar eenzame dagen door tussen de doden, die ze zo mooi mogelijk maakt en altijd een laatste groet meegeeft met bloemen uit haar eigen tuin. Ooit heeft zij op deze manier ook een ongeïdentificeerd meisje begraven, dat vermoord was aangetroffen in de nabijgelegen bossen.
Als er jaren later plotseling een verband lijkt te bestaan tussen dit naamloze meisje en Trecie, een verwaarloosd kind dat een tijdlang rondom het huis van Clara speelde maar ineens spoorloos verdwijnt, raakt Clara ongewild betrokken bij het onderzoek. Een onderzoek dat steeds meer vuile en donkere kanten krijgt… Haar rustige leventje wordt hiermee ruw verstoord, helemaal als Clara zelf het doelwit wordt van de moordenaar.

Geschonden is niet alleen een spannende, maar ook een prachtig geschreven en soms zeer aangrijpende literaire thriller, over een jonge vrouw die in een moordonderzoek verzeild raakt en zo een wereld leert kennen die je niemand toewenst…
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacKinnon, Amy Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp van Gelder . - Geschonden - claire marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken. maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is. MacKinnon, Amy Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp van Gelder . - Geschonden - claire marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken. maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is. MacKinnon, Amy Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp van Gelder . - Geschonden - claire marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken. maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is. MacKinnon, Amy Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp van Gelder . - Geschonden - claire marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken. maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is. MacKinnon, Amy Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp van Gelder . - Geschonden - claire marsh is gewend aan de dood, ze heeft er elke dag mee te maken. maar dit keer komt hij dichterbij dan haar lief is.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.