Rijen, Jean-Pierre van; Vanwesenbeek, Cees - Zilver in en rond

Schrijver:
Titel: Zilver in en rond Bergen op Zoom
ISBN: 9789073548145
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Bergen op Zilver
Bijzonderheden: uitg mei 2017, 368pgs kunstdrukpapier, gebonden in hardcover, nieuw en ongebruikt
Beschikbaar: 15 exemplaren
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit overzicht van meer dan 600 jaar zilver en zilversmeden vormt een belangrijke aanvulling op de geschiedenis van Bergen op Zoom en omgeving. Prachtige objecten worden in het boek beschreven en in kleur getoond. Tesamen met het boek Zilver en zilversmeden in Breda vormt het een complementair overzicht van de zilvernijverheid in West Brabant gedurende meer dan zes eeuwen.
Verder lezen

Waterschans

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende.
Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel. Er is soms meer beschikbaar dan op de website staat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijen, Jean-Pierre van; Vanwesenbeek, Cees - Zilver in en rond Bergen op Zoom Rijen, Jean-Pierre van; Vanwesenbeek, Cees - Zilver in en rond Bergen op Zoom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.