Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku T

Schrijver:
Titel: The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere
Taal: Japans
Uitgever: The Sun (Special Issue)
Bijzonderheden: Uniek en prachtige fotoboek met een overzicht van kimono's van Itchiku Tsujigahana. Omdat de tekst japans is, wordt er een toelichtend boek in het Nederlands meegeleverd.
Prijs: € 129,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit prachtige fotoboek met een overzicht van Kimono's ontworpen door de beroemde japanse kimono-ontwerper Itchiku Tsujigahana is nergens meer verkrijgbaar. Het naslagwerk bestaat uit 170 pagina's met enkele uitslagbladen. De foto's zijn zodanig genomen dat de zowel de kimono's als de gebruikte stoffen goed in beeld komen. Het boek heeft een softe kaft en is volledig ongeschonden. De tekst is Japans en het boek wordt van achteren naar voren gelezen. Daarom wordt een tweede boek met een Nederlandse en Franse toelichtende tekst meegeleverd. Het gaat hier om de catalogus 'Tissus de Lumiere' ('Weefsels van licht') uitgegeven door Museum voor volkenkunde n.a.v. de Europia 89 in België.
Verder lezen

Nauwgezet uit Rotterdam

particulier

Logo Nauwgezet

Mijn naam is Jan Bais in ik woon in Rotterdam. Met veel aandacht en zorg verzend ik de circa 750 boeken die in mijn bezit zijn, naar zowel klanten in Nederland als België. Onder deze boeken zijn veel gedichtenbundels, kunstboeken, studieboeken, naslagwerken en verzamelbundels._____
Op boekwinkeltjes.nl staan alleen de verzamelboxen en bijzondere boeken zonder ISBN nummer. De overige boeken staan op BOL.com (druk op de knop [ Bezoek de website van Nauwgezet ].

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere Itchiku Kubota Tsujigahana - The Sun - Special Issue: Itchiku Tsujigahana (Japanese) + Tissus de Lumiere

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nauwgezet

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Nauwgezet
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nauwgezet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nauwgezet vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Nauwgezet kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.