Rijksdienst Beeldende Kunst - Rijksaankopen 1985, Werk van hede

Schrijver:
Titel: Rijksaankopen 1985, Werk van hedendaagse beeldende kunstenaars
ISBN: 9789071465086
Taal: Nederlands
Uitgever: Rijksdienst Beeldende Kunst
Bijzonderheden: paperback
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:

Nauwgezet uit Rotterdam

particulier

Logo Nauwgezet

Mijn naam is Jan Bais in ik woon in Rotterdam. Met veel aandacht en zorg verzend ik de circa 750 boeken die in mijn bezit zijn, naar zowel klanten in Nederland als België. Onder deze boeken zijn veel gedichtenbundels, kunstboeken, studieboeken, naslagwerken en verzamelbundels._____
Op boekwinkeltjes.nl staan alleen de verzamelboxen en bijzondere boeken zonder ISBN nummer. De overige boeken staan op BOL.com (druk op de knop [ Bezoek de website van Nauwgezet ].

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijksdienst Beeldende Kunst - Rijksaankopen 1985, Werk van hedendaagse beeldende kunstenaars Rijksdienst Beeldende Kunst - Rijksaankopen 1985, Werk van hedendaagse beeldende kunstenaars Rijksdienst Beeldende Kunst - Rijksaankopen 1985, Werk van hedendaagse beeldende kunstenaars

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nauwgezet

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Nauwgezet
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nauwgezet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nauwgezet vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Nauwgezet kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.