Arts, Jos - Jan Jansen

Schrijver:
Titel: Jan Jansen
ISBN: 9789089101044
Taal: Nederlands
Uitgever: De Jonge Hond, Harderwijk / ArtEZ Press, Arnhem - Reeks : Nederlandse Modeontwerpers. Nr. 3.
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2009, 142 blz. Met foto's. Afm. 12 x 16,5 cm.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over Jan Jansen (1941), een schoenenontwerper die in 1963 een bedrijf onder zijn eigen naam begon. Zijn ontwikkeling en carrière als eigenzinnig kunstenaar, ontwerper en vakman worden beschreven en in een cultuurhistorisch kader geplaatst. De ambachtelijke en technische achtergrond vormen de basis voor Jansens visie, stijl en manier van ontwerpen. Het gaat hem om de samenhang tussen leest, materiaal en belijning. Hij ziet schoenen als objecten die aan een ultieme vorm van schoonheid moeten voldoen en die als een schoen goed moet lopen. Hij construeerde silhouetten zoals de klompschoen (1969), de bamboeschoen (1973) en de zweefhak (1989). Kenmerkend voor zijn stijl zijn: innovatief, heldere vormgeving, ambachtelijk en eigenzinnig. Het boekje bevat veel kleurenfoto's van zijn schoenen, een cv en een bibliografie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arts, Jos - Jan Jansen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.