Blotkamp, Carel - Pyke Koch / druk 1

Schrijver:
Titel: Pyke Koch / druk 1
ISBN: 9789063220877
Taal: Nederlands
Uitgever: Reflex Utrecht
Bijzonderheden: 1982, paperback, 114p., prima staat, veel afbeeldingen zwart-wit en kleur, 24/21cm.
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Catalogus van de overzichtstentoonstelling van de Nederlandse schilder Pyke Koch. De tentoonstelling in het gemeentemuseum van Arnhem (dec 1982-jan 1983) is ook te zien geweest in Parijs en Luik. Blotkamp bewerkte voor de catalogus het materiaal uit zijn boek over Koch uit 1972. In de inleiding wordt de aandacht gevestigd op de aparte plaats van Koch in de hedendaagse schilderkunst, zijn constante niveau en de eenheid in technische en stilistische verwerking van zijn onderwerpen. Koch kan worden gerekend tot het magisch realisme met duidelijke bindingen met de naieve schilderkunst, de italiaanse renaissance, het surrealisme en de fotografie. Na een summiere biografie worden de veertig werken uitvoerig geanalyseerd, iconografisch, stilistisch en technisch.

(NBD|Biblion recensie, J.H. Breeschoten)
Verder lezen

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace, met uitzondering van kleine, dunne boekjes waarvoor 3,60 eigenlijk te duur is. Op verzoek kan het overigens altijd. Verzending gebeurt op risico van de koper. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blotkamp, Carel - Pyke Koch / druk 1 Blotkamp, Carel - Pyke Koch / druk 1 Blotkamp, Carel - Pyke Koch / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aquamarijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aquamarijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aquamarijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aquamarijn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aquamarijn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.