GEHAAKTE KANTJES en KLEEDJES uit grootmoeders tijd - Diny Zip - uitgev

Schrijver:
Titel: GEHAAKTE KANTJES en KLEEDJES uit grootmoeders tijd - Diny Zip - uitgeverij Cantecleer
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 65,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek vol patronen, beschrijvingen en foto's van bijzonder mooi haakwerk van vroeger. Na de uitleg van de techniek volgen de patronen, die eenvoudig te maken zijn en stuk voor stuk in moderne interieurs en bij hedendaagse kleding uitstekend passen.
rec.
Inderdaad zijn in dit boek een reeks uit vroegere jaren gepubliceerde patronen opgenomen. Veel tekst is hier niet aanwezig. Alleen aan het begin wordt duidelijk aangegeven door woord en beeld wat de techniek van het haken inhoudt. Iemand die de grondbeginselen hiervan kent heeft geen moeite om de patronen na te werken. Het boek zal bij het handwerkend publiek zijn weg wel vinden.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

Logo VOL-DE-VENT

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - GEHAAKTE KANTJES en KLEEDJES uit grootmoeders tijd - Diny Zip - uitgeverij Cantecleer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.