Schlusmans, Kathleen e.a. - Competentiegerichte Leeromgevingen

Schrijver:
Titel: Competentiegerichte Leeromgevingen
ISBN: 9789051895858
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemma, Utrecht 2000 9789051895858
Bijzonderheden: paperback 295pp. in zeer goede staat
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In 'Competentiegerichte leeromgevingen' wordt een overzicht gegeven van de praktijk van competentiegericht onderwijs. Er wordt ingegaan op vragen als: Wat betekent competentieleren voor het onderwijs? Met andere woorden, hoe kan een docent, opleider, onderwijsontwerper of onderwijsmanager het onderwijs competentiegericht(er) maken? In dit boek wordt inzichtelijk gemaakt dat er diverse manieren zijn waarop een competentiegerichte leeromgeving kan worden vormgegeven. Zowel aspecten van onderwijsontwerp als onderwijsuitvoering komen aan de orde in de vier delen van het boek.

Het boek beoogt een duidelijk beeld te geven van competentiegericht onderwijs, aanwijzingen te geven om een traditioneel vakgericht curriculum om te bouwen tot een competentiegericht curriculum, mogelijkheden voor het creëren van krachtige praktijkgericht leer_ en toetsomgevingen aan te bieden en de betekenis van ict en een elektronische leeromgeving voor een competentiegericht curriculum aan te geven.

'Competentiegerichte leeromgevingen' is het tweede deel in de driedelige reeks 'Competentiegericht leren en werken'. De andere delen zijn:
1 Het belang van competenties in organisaties
3 Managen van competenties in organisaties
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schlusmans, Kathleen e.a. - Competentiegerichte Leeromgevingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.