Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Woodiwiss, Kathleen E. - Als rozen weer bloeien

Schrijver:
Titel: Als rozen weer bloeien
ISBN: 9789010050229
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Hollandsche Uitgeversmaatschappij
Bijzonderheden: 1984, Gebonden, 1ste druk, 368 pagina's
Prijs: € 3,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Erienne Fleming bezit een zeldzame schoonheid. Haar stralende ogen, haar sensuele mond en haar weelderige vormen verzekeren haar van de unanieme bewondering van alle mannen die haar pad kruisen. Ze leidt een onafhankelijk, zorgeloos leventje, totdat haar drankzuchtige, aan lager wal geraakte vader zijn speelschulden niet langer kan betalen en gedwongen is zijn dochter bij opbod te verkopen.Zo eindigt haar onbekommerde en ongebonden bestaan van de ene dag op de andere. Ze wordt lady Saxon, kasteelvrouwe van een uitgestrekt landgoed en gemalin van een man wiens altijd achter een masker schuilgaande gelaat angst en medelijden opwekt. Doch Erienne merkt al gauw dat haar geheimzinnige echtgenoot uitblinkt in edelmoedigheid en ondanks haar felle verzet tegen dit gedwongen huwelijk raakt zij in de ban van zijn charme. Ze vat een genegenheid voor hem op die in luttele maanden uitgroeit tot een diepgewortelde liefde.Toch vindt zij nergens rust, want in haar herinnering keert steeds weer Christopher Seton terug, een exotische vreemdeling met een bijzonder knap voorkomen, die haar vader eens van vals spel beschuldigde, haar broer tijdens een duel verwondde maar die desalniettemin een onuitwisbare indruk op haar maakte.Erienne's hart wordt verscheurd door de liefde voor haar wettige echtgenoot en de ongekende hartstochten die een vreemdeling in haar wakker riep. Haar leven wordt een kwelling, totdat haar echtgenoot bij een jacht op brandstichters gewond raakt en zij het geheim ontdekt dat hij zo lang voor haar verborgen heeft weten te houden.
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Woodiwiss, Kathleen E. - Als rozen weer bloeien