Mensema, Bill - Boem!

Schrijver:
Titel: Boem!
ISBN: 9789054523161
Taal: Nederlands
Uitgever: Passage, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2015, paperback. 415 pag. Boek is nieuw.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,25
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een politiek adviseur stuit samen met de commissaris van de Koning op de beste oplossing voor het probleem van de door gaswinning veroorzaakte aardbevingen, die de laatste jaren het noorden van het land teisteren. Ze weten de aanvankelijk toegezegde schadeloosheidsstelling te vervijfvoudigen. Maar dan gaat het mis. Paparazzi en een viral video gooien roet in het eten; het miljarden euro's tellende noodbedrag wordt vooralsnog vastgehouden. Tv-interviews volgen voor damage control.
Intussen jagen een schrijver en zijn vrouw, na een jarenlang voortkabbelend huwelijk, nu elk een andere love-interest achterna. De schrijver is verliefd op een dichteres. Zijn vrouw, een copywriter, start een affaire met een Engelse attaché in een ver land. Terwijl het echtpaar de scheiding inzet, zetten lullige misverstanden, weer een andere dichteres en idiote schrijversruzies de zaak nog eens extra onder spanning. Ook hier is damage control nodig.
Deze roman gaat over de schokken van het bestaan. Gelukkig zullen de meeste niet zo ingrijpend zijn als een aardbeving, maar vaak zal er moeten worden ingegrepen. Wat doe je? Spring je er blind in om te redden wat er te redden valt, of wil je liever eerst alle opties overwegen?
Deze roman gaat over keuzes. Over het maken van een keuze.
Deze roman gaat, wanneer al het stof uiteindelijk gevallen is, over het maken van de juiste keuze.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mensema, Bill - Boem! Mensema, Bill - Boem!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.