Broeck, Walter. van den - Aangewaaid / druk 1

Schrijver:
Titel: Aangewaaid / druk 1
ISBN: 9789050670098
Taal: Nederlands
Uitgever: Houtekiet
Bijzonderheden: 1986, paperback, 126 p., ongelezen. PRIMA STAAT !
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Flaptekst:
"Wat gebeurt er als een tikjuffrouw de 'b' niet kan vinden op haar machine? Als een sceptische wiskundeleraar zich de kaarten laat leggen door een al even sceptische Doctor in de Letteren...enz.?
Af en toe hoor je een verhaal vertellen dat té gaaf is om waar te zijn. Nochtans zweert de verteller op het hoofd van zijn kinderen dat het allemaal echt is gebeurd. Probeer je de oorsprong van zo'n verhaal na te trekken, dan stoot je algauw op tientallen andere vertellers met die evenveel overtuigingskracht beweren hetzelfde te hebben vernomen
uit alweer andere, zeer betrouwbare bronnen. Maar hoe je ook speurt, elk spoor loopt uiteindelijk dood.
Verzonnen of echt gebeurd? Je komt er nooit achter.
Het kan geen toeval zijn dat een schrijver in wiens werk het probleem van schijn en wezen een belangrijke plaats inneemt, een speciale voorliefde heeft voor dit soort verhalen. In de loop der jaren legde deze auteur er dan ook een hele verzameling van aan. Een greep daaruit heeft hij thans uitgewerkt en gebundeld samen met enkele andere, op échte belevenissen gebaseerde verhalen."

DE PORT BLIJFT HETZELFDE TOT EN MET 2 KG!
U kunt dus besparen door nu te zoeken in dit winkeltje:
Klik op de knop rechts op het scherm met opschrift
'Alle boeken van Boek gevonden!'
Blader of zoek op met een zoekterm zoals bvb. 'novellen', 'literatuur', 'Houtekiet'. Succes!
Verder lezen

Boek gevonden! uit Antwerpen

Speciale publicaties aan scherpe prijzen ? Unieke uitgave of genre, bizar qua onderwerp en/of lay out, beperkte oplage, zeldzaam, nostalgisch waardevol, quasi onvindbaar, uit oma's tijd, collectors item, gesigneerd exemplaar... U vindt hier hét unieke geschenk want de meeste boeken zijn, tenzij anders vermeld, in prima staat. Verzending via DPD naar adres in Nederland : € 6 , naar afhaalpunt € 4,95. Naar adres in België via Bpost : € 5,70; naar afhaalpunt of pakjesautomaat : € 4,70. Tenzij anders gewenst. Foto's van cover en/of inhoudstafel op verzoek.
Bij vragen, twijfel of aarzeling neem gerust contact met me op via het formulier 'Vraag'. Ik dank u bij voorbaat voor het vertrouwen.
Betaling via BE14 0011 0905 7883 ten name van 'CLOET' & o.v.v. titel.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek gevonden!

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boek gevonden!
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek gevonden! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek gevonden! vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boek gevonden! kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.