Kuijper, P.S. - Wie alles prijsgeeft

Schrijver:
Titel: Wie alles prijsgeeft
ISBN: 9789061401636
Taal: Nederlands
Uitgever: Callenbach
Bijzonderheden: gebonden boek -1988 - mooi exemplaar, snel leverbaar
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting..............

Pearl Harbor - 7 december 1941
Aan de stralend blauwe lucht verschijnt plotseling een luchtvloot van Japanse gevechtsvliegtuigen. Binnen enkele uren wordt de hele Amerikaanse basis verwoest. Tegen het fanatisme van de aanvallers is niets te beginnen: ze zijn allemaal klaar om de 'eredood' te sterven voor hun keizer, die als een god vereerd wordt...
Allemaal, behalve één. Kazo Ikoeda, die het christelijk geloof heeft aangenomen, weigert zich in de dood te storten als zijn vliegtuig geraakt wordt. Door dat verraad, volgens de japanners, moet Kazo zijn hele bestaan, zijn familie, en zijn leven in Japan prijsgeven. Maar toch blijkt hij uiteindelijk goed gekozen te hebben, want wie bereid is alles prijs te geven, vindt het ware leven.
Verder lezen

functie-elders uit Gramsbergen

zakelijk
Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms kan het voorkomen dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Alle boeken van functie-elders Stel een vraag over dit boek aan functie-elders

Deze verkoper staat op een markt in Appingedam op 11-06-2023

Deze verkoper staat op een markt in Hardenberg op 01-07-2023

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij functie-elders

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met functie-elders
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hebbuz boeken
  Kamer van Koophandel nummer: 82204772

 • Na uw bestelling ontvangen u en functie-elders een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van functie-elders vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • functie-elders kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.