Olaf Stomp, artin Gerritsen, Hans van der Jagt - Samen Schatgra

Schrijver:
Titel: Samen Schatgraven Tien praktijkvoorbeelden van competentiegericht opleiden in Zorg, Welzijn en Sport met DVD!
Taal: Nederlands
Uitgever: bedrijfstakgroep Gezondheidszorg, Dienstverlening, Welzijn en Sportvan de MBO Raad e.a. zj.
Bijzonderheden: paperback 107pp + DVD als nieuw oplage 2000
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boekje en de bijgevoegde DVD zijn producten van het project Samen Schatgraven, een project waarin werkveld, studenten en scholen met elkaar op zoek zijn naar praktijkvoorbeelden en indicatoren voor succesvol competentiegericht middelbaar beroepsonderwijs in de gezondheidszorg, welzijn, sport en onderwijsberoepen. Het project is najaar 2007 gestart, onder aanvoering van een zogenoemde kopgroep. Deze kopgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de MBO Raad, de Brancheorganisaties in de Zorg (VGN, NVZ, ActiZ en GGZ-Nederland), van de MOgroep (voor de branches jeugdzorg, welzijn & maatschappelijke dienstverlening en kinderopvang), van studentenorganisatie JOB, en van Calibris.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Olaf Stomp, artin Gerritsen, Hans van der Jagt - Samen Schatgraven Tien praktijkvoorbeelden van competentiegericht opleiden in Zorg, Welzijn en Sport  met DVD!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.