Smit, Ronald - Ontdek de iPad voor zakelijk gebruik

Schrijver:
Titel: Ontdek de iPad voor zakelijk gebruik
ISBN: 9789059407558
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Duuren Informatica
Bijzonderheden: 2014, 186pp, paperback. Nieuw
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Werk efficiënter met de iPad! De iPad is naast een leuk apparaat ook een nuttig apparaat. Via wifi legt u verbinding met de wereld of het bedrijfsnetwerk, handelt u mail af en werkt u in de cloud. Met de vele beschikbare kantoortoepassingen is er geen reden om uw iPad niet ook zakelijk in te zetten. Dit praktische en kleurrijke boek bespreekt een scala aan toepassingen waarmee u uw iPad optimaal en efficiënt gebruikt voor werk of studie. Uit de inhoud: - Officetoepassingen: Werk aan tekst, cijfers of presentaties. - PDF, scannen en faxen: Bewerk en annoteer PDF-bestanden, scan met de camera of fax via uw iPad. - Foto's en graphics: Bewerk foto's en afbeeldingen, maak infographics en mindmaps: uw iPad kan het allemaal. - Veilig mailen: Installeer een gratis certificaat om e-mail te versleutelen en digitaal te ondertekenen. - Windows op de iPad: Verbind met uw kantoor-pc via de functie Extern bureaublad. - Geluid: Maak van uw iPad een professionele memorecorder en leg gesprekken en vergaderingen eenvoudig vast. - Tips & trucs: Verbind met een NAS, maak van een printer een AirPrint-printer, voeg lettertypen toe en meer.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smit, Ronald - Ontdek de iPad voor zakelijk gebruik Smit, Ronald - Ontdek de iPad voor zakelijk gebruik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.