Schoemaker, Elly & Albersnagel-Thijssen, Els - Regie van het pr

Schrijver:
Titel: Regie van het primaire proces.
ISBN: 9789001617622
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff, Groningen/Houten
Bijzonderheden: 2003, 192pp, paperback.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze tweede druk van Regie van het primaire proces is op een aantal onderdelen geactualiseerd. De nieuwste uitgaven van classificaties zoals de NANDA, ICNP en ICP zijn hierin verwerkt. Verder is er nadrukkelijk gebruikgemaakt van het nieuwe beroepsprofiel met de daarbij behorende competenties. Aan de hand van casuïstiek en opdrachten leren studenten een relatie tussen de praktijk en de theorie te leggen. In deze herziene versie zijn ook de vijf beroepsrollen van de hbo-verpleegkundige prominenter uitgewerkt. Studenten krijgen kennis en praktische instrumenten aangereikt over de realisatie van patiëntentoewijzing, samenwerking en kwaliteitszorg. Tot slot zijn er interessante websites opgenomen waarop relevante informatie staat voor studenten die zich nader willen verdiepen in de rol van de hbo-verpleegkundige als regisseur van het primaire proces, de directe patiëntenzorg.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.