Pierce, Margret - De val

Schrijver:
Titel: De val
ISBN: 9789051081886
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: 1995, papberback, 207 blz, in goede staat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Mary Jane Jones is opgetogen als zijn door haar minnaar, de rijke Ned Kaplan, wordt uitgenodigd voor een van zijn beroemde society-feesten. Dit is de kans van haar leven! Maar de avond loopt uit op een enorme teleurstelling. Niemand besteedt enige aandacht aan Mary Jane. Tot ze op het hoogtepunt van het feest onder aan een steile trap wordt gevonden, met een gebroken nek… De politie gaat ervan uit dat Mary Jane is gestruikeld en beschouwt het als een ongeluk. Het dossier Mary Jane Jones wordt gesloten. Mary Jane’s moeder Theresa vertrouwt het zaakje echter niet. Als zij vervolgens ontdekt dat Ned en haar dochter een enorme ruzie hadden vlak voordat Mary Jane van de trap viel, krijgt Theresa het akelige gevoel dat de politie de zaak wel erg makkelijk heeft opgenomen. Verteerd door verdriet en woedend over de manier waarop de zaak in de doofpot is gestopt, neemt Theresa het recht in eigen hand….
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pierce, Margret - De val

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.