Brakel; Wilh. à - Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-diens

Schrijver:
Titel: Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-dienst, in welke de Goddelyke waerheden des Genaden-Verbondts worden verklaert, enz.
ISBN: 0001
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 1158 pag. + 774 pag. + 360 pag. Goed leesbaar, stevig in boekblok.
Prijs: € 39,95
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info: 3 delen in 2 banden. Opnieuw ingebonden. Mist titelpagina en enkele pagina's in register. Met portret. In oude drukletter.

Tweedeboeks uit Leerdam

particulier

Logo Tweedeboeks

LET OP: Bij het plaatsen van een bestelling reageren wij vrijwel altijd dezelfde of de volgende dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
Voor ons volledige aanbod kunt u op onze website terecht.
Wij zijn er voor de verkoop en inkoop van verantwoorde tweedehands boeken. Wij verkopen onze boeken op boekwinkeltjes.nl. 60% van de winst uit de verkoop van de boeken doen wij naar goede doelen. U kunt veel meer informatie lezen op onze eigen website.
Heeft u een vraag of zoekt u een bepaald boek? Laat het ons gerust weten.
Wij rekenen €3,95 verzendkosten voor uw bestelling. Na betaling krijgt u uw bestelling toegezonden. Binnen Leerdam en Asperen worden de bestellingen gratis bezorgd. Bij een bestelling vanaf €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wilt u nog meer weten? Kijk op onze website www.tweedeboeks.nl of stuur ons een e-mail: info@tweedeboeks.nl
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brakel; Wilh. à - Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-dienst, in welke de Goddelyke waerheden des Genaden-Verbondts worden verklaert, enz. Brakel; Wilh. à - Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-dienst, in welke de Goddelyke waerheden des Genaden-Verbondts worden verklaert, enz. Brakel; Wilh. à - Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-dienst, in welke de Goddelyke waerheden des Genaden-Verbondts worden verklaert, enz. Brakel; Wilh. à - Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-dienst, in welke de Goddelyke waerheden des Genaden-Verbondts worden verklaert, enz. Brakel; Wilh. à - Logike Latreia, dat is, Redelyke Godts-dienst, in welke de Goddelyke waerheden des Genaden-Verbondts worden verklaert, enz.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tweedeboeks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tweedeboeks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tweedeboeks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tweedeboeks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tweedeboeks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.