Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Fasseur, Cees - Juliana en Bernhard / het verhaal van een huwel

Schrijver:
Titel: Juliana en Bernhard / het verhaal van een huwelijk 1936-1956
ISBN: 9789050189552
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2008, 496p, Gebonden met stofomslag, in prima staat. Met foto's.
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek geeft volledige opening van zaken. Cees Fasseur, die naam maakte met zijn tweedelige biografie van koningin Wilhelmina, kreeg als eerste en voorlopig enige historicus toestemming van koningin Beatrix alle stukken in het Koninklijk Huisarchief over de eerste twintig jaar van het huwelijk van koningin Juliana en prins Bernhard in te zien.
Verder lezen

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald of bij een bestelling van 20 euro of meer worden bezorgd in Den Haag.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar even.
En neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fasseur, Cees - Juliana en Bernhard / het verhaal van een huwelijk 1936-1956 Fasseur, Cees - Juliana en Bernhard / het verhaal van een huwelijk 1936-1956 Fasseur, Cees - Juliana en Bernhard / het verhaal van een huwelijk 1936-1956