Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Biezeman, Leon - Schrijven met dyslexie / kinderen doen hun ver

Schrijver:
Titel: Schrijven met dyslexie / kinderen doen hun verhaal
ISBN: 9789085750406
Taal: Nederlands
Uitgever: Maklu, Uitgever
Bijzonderheden: Als nieuw! Levering binnen 5 werkdagen.
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 5,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Uit recent onderzoek blijkt dat mensen met dyslexie minder moeite hebben met deze beperking dan hun omgeving, maar dat er wel schroom is over het niet foutloos kunnen schrijven en lezen. Deze schroom kan mensen met dyslexie remmen, en dat is jammer. Vooral voor kinderen is het van belang te laten zien dat het wel mogelijk is om hun idee n, plannen en fantasie n op papier te zetten, ook al gebeurt dat niet foutloos.

Dyslexie hoeft ook geen belemmering te zijn om een passende positie te verwerven in de maatschappij. Als hart onder de riem verzamelt dit boek verhalen, gedichten en brieven die geschreven zijn door kinderen en jongeren met dyslexie van 6 tot 16 jaar. De auteur wil 'lotgenoten', maar ook de maatschappij laten zien dat kinderen met dyslexie vaak juist wel in staat zijn om creatief te schrijven, ook al kunnen ze dit niet foutloos.

Waar het om gaat, is de aandacht te verleggen naar wat wel goed gaat: de inhoud.

Deze boeiende bundel brengt een selectie verhalen, gedichten en brieven, die geschreven zijn door kinderen en jongeren met dyslexie in het kader van het project 'Schrijven met dyslexie'.
Verder lezen

Dutch MM boeken uit Geleen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Biezeman, Leon - Schrijven met dyslexie / kinderen doen hun verhaal Biezeman, Leon - Schrijven met dyslexie / kinderen doen hun verhaal Biezeman, Leon - Schrijven met dyslexie / kinderen doen hun verhaal