James Peterson 31073 - Wat je als kok moet weten 484 tips, truc

Schrijver:
Titel: Wat je als kok moet weten 484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
ISBN: 9789061128779
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter
Bijzonderheden: Redelijk, Paperback, 422p
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat je als kok moet weten\nZowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.\nWat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.\nDoor middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.\nHét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen! \nHOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?\n[kolom rechts]\n484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

James Peterson 31073 - Wat je als kok moet weten 484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden