Varma, S.S. ; vert. L. Geertman - Leringen over leerlingschap :

Schrijver:
Titel: Leringen over leerlingschap : zoals geschetst in de Brieven van de Meesters
ISBN: 9061750814
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : Uitgeverij der Theosofische Vereniging in Nederland
Bijzonderheden: 2001 ; 142 p ; 20 cm ; ;Hardcover, gebonden, als nieuwe
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vert. van: Teachings on discipleship. - Verschenen in: Mahatma letters. - Adyar : The Theosophical Publishing House, 1995. Deze uitgave van de Theosofische Vereniging Nederland bevat een op het thema meester/leerling gecentreerd commentaar op een verzameling uitspraken uit De Mahatma Brieven aan A.P. Sinnet (1923). Deze zijn naar verluid aan Helena Blavatsky, de oprichtster van de Theosofische Vereniging, geopenbaard door 'de hiërarchie van mahatma's', het later vaak bekritiseerde of zelfs als verzonnen beschouwde concept van nog levende spirituele meesters uit Tibet die waken over de evolutie van de mensheid. De auteur bespreekt grofweg de twee stadia van leerling- of chelaschap: het vroege stadium wanneer iemand zich van het wereldse leven probeert af te keren en die van het werkelijke leerlingsschap, waarin in een 'universele broederschap' van woord én daad actief gewerkt wordt aan een levenshouding die ten dienste staat van de spirituele verheffing van de medemens. Het boek, dat veel van de onduidelijkheden van het bronmateriaal over het onderwerp verheldert, is door de verklarende hoofdstukken over de brieven en over de onderwerpen karma, theosofie en de broederschap ook voor een geïnteresseerde leek goed te volgen. Verzorgde uitgave.
Verder lezen

Aanrader uit Marken-Binnen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Varma, S.S. ; vert. L. Geertman - Leringen over leerlingschap : zoals geschetst in de Brieven van de Meesters

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aanrader

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aanrader
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aanrader een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aanrader vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aanrader kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.