Norman Rockwell e.a. - Famous Artist School tekencursus

Schrijver:
Titel: Famous Artist School tekencursus
Taal: Engels
Uitgever: niet bekend
Bijzonderheden: 1960 en 1965, met gebruikerssporen. drie banden in het Engels (editie 1960) en drie bijlagen met NL vertaling (1965) plus aparte woordenlijst (1964). Alleen te koop als gehele set.
Prijs: € 125,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info: Antiquarische Famous Artist School tekencursus met drie banden in het Engels (editie 1960). In deze banden zitten ook de gele bladen met huiswerkopdrachten. Daarnaast zitten er drie bijlagen bij met de Nederlandse vertaling (1965). En een aparte woordenlijst (1964).
Alleen te koop als gehele set.

Zwaantje uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Norman Rockwell e.a. - Famous Artist School tekencursus Norman Rockwell e.a. - Famous Artist School tekencursus Norman Rockwell e.a. - Famous Artist School tekencursus Norman Rockwell e.a. - Famous Artist School tekencursus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zwaantje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zwaantje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zwaantje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zwaantje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zwaantje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.