Lallemand, Evelyne (choix et adaptation), Ill, Frédéric Boulogne

Schrijver:
Titel: Contes de Bretagne
ISBN: 9782010029486
Taal: Frans
Uitgever: Hache, Collection Vermeille
Bijzonderheden: 1976, exlibris, 154pp,, igs, Ill in kleur en in z/w
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Bretons sprookjes, in het Frans.

Boekenstapel uit Groningen

Logo Boekenstapel

Welkom bij Boekenstapel! De verzendkosten zijn als volgt: brievenbuspakje 3,85; pakket varieert van 4,85 tot 5,50 (afhankelijk van gewicht). Heel dunne boekjes kunnen soms met de post voor 3,64. De boeken worden meestal de dag na betaling verzonden. Ophalen in Groningen kan ook op afspraak.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lallemand, Evelyne (choix et adaptation), Ill, Frédéric Boulogne - Contes de Bretagne Lallemand, Evelyne (choix et adaptation), Ill, Frédéric Boulogne - Contes de Bretagne Lallemand, Evelyne (choix et adaptation), Ill, Frédéric Boulogne - Contes de Bretagne

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenstapel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenstapel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenstapel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenstapel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenstapel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.