Elferen, Isabella van - Gothic Music. The Sounds of the Uncanny

Schrijver:
Titel: Gothic Music. The Sounds of the Uncanny (Gothic Literary Studies)
Taal: Engels
Uitgever: University of Wales Press; 1 edition 2012
Bijzonderheden: Rare softcover year 2012, with 229 pp. Book is in new condition (see photos). Zeldzame softcover jaargang 2012, met 229 pp. Boek verkeert in nieuwstaat (zie foto's)
Prijs: € 29,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

AntiekBooks uit Lelystad

Logo AntiekBooks

ACTIE: WIJ RUIMEN ONZE VOORDELIGE BOEKEN OP!!!..... Bij aankoop van 2 boeken in de prijsklasse tot 17,50 euro krijgt u nu maar liefst 50% korting op het voordeligste boek! Bij aankoop van 4 boeken krijgt u 50% korting op de 2 voordeligste boeken enz. Bijna alle boeken tot 17,50 euro doen mee aan deze actie en zijn in de advertentie aangegeven. U kunt ze vinden door op mijn account AntiekBooks te zoeken met het woord voordeligste. ...........................................................................................
Als verzamelaars proberen we de boeken die niet meer in onze verzameling passen, op een zodanige wijze te verkopen, zoals we ze zelf ook graag kopen. Namelijk met een duidelijke omschrijving van de algehele staat en voorzien van meerdere foto's. Hierdoor kunt u zich een goed, eerlijk en duidelijk beeld vormen van onze boeken!
De laatste 15 jaar hebben we vooral zeldzame en hele zeldzame boeken verzameld. Een gedeelte van deze verzameling stellen we weer beschikbaar voor andere gepassioneerde verzamelaars. In ons aanbod, zult u dus een groot aantal zeldzame en uiterst zeldzame boeken aantreffen!!!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elferen, Isabella van - Gothic Music. The Sounds of the Uncanny (Gothic Literary Studies) Elferen, Isabella van - Gothic Music. The Sounds of the Uncanny (Gothic Literary Studies) Elferen, Isabella van - Gothic Music. The Sounds of the Uncanny (Gothic Literary Studies)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij AntiekBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met AntiekBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en AntiekBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AntiekBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • AntiekBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.