Onheus behandeld - verhalen uit de praktijk van de Nationale ombudsman

Schrijver:
Titel: Onheus behandeld - verhalen uit de praktijk van de Nationale ombudsman
ISBN: 9789055013760
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2003, paperback, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting..........

'Het is hier geen hotel', zo werd een gedetineerde te verstaan gegeven toen hij zich beklaagde over het ín de magnetron opgewarmde wittebrood', dat elke ochtend werd voor geschoteld. De man at altijd volkorenbrood, en zijn darmen raakten dan ook promt verstopt toen de politie hem zijn gebruikelijke ontbijt weigerde. 'Onheus behandeld' zo betitelde hij zijn klacht over het optreden van de politie. De zaak werd voorgelegd aan de nationale ombudsman, de uitkomst kunt u in dit boek lezen. In de 15 jaar dat de Nationale ombudsman ne bestaat, zijn er tienduizenden klachten behandeld. Sommige zijn diep treurig, zoals de HIV-affaire die enkele tientallen hemefilie-patiënten het leven kostte, of de geruchtmakende 'Leidse balpenzaak' waar de Nationale onbudsman eveneens betrokken was. Ook zijn er komische zaken, zoals het geval waarbij een achterstallige betaling van 4O cent in een jaar oploopt tot een schuld van f 6O,4O. Om het derde lustrum van de Nationale ombudsman luistert bij te zetten is
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.