Eggers, Dave - Helden van de grens

Schrijver:
Titel: Helden van de grens
ISBN: 9789048835942
Taal: Nederlands
Uitgever: Lebowski
Bijzonderheden: NIEUW 2016, 368pp, Gebonden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Voor meer boeken over dit onderwerp kunt u zoeken op de volgende trefwoorden in onze catalogus: literatuur, literatuur in vertaling. We hebben een heel ruime selectie boeken van Dave Eggers in nieuwstaat.

wereldtaalliteratuur

wereldtaalliteratuur uit Koog aan de Zaan

Vaste verzendkosten van 6,75 NL / 9,00 BE per bestelling. Al onze boeken zijn voorzien van trefwoorden om het zoeken te vergemakkelijken. Bestel meerdere boeken tegelijk om zo verzendkosten uit te sparen! Als u een boek wilt kopen maar het elders goedkoper vindt, kunt u contact met ons opnemen. We staan open om onze prijzen bij te stellen. Bestelt u voor meer dan 50 euro aan boeken krijgt u 5% korting, bestelt u voor meer dan 100 euro aan boeken krijgt u 10% korting.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij wereldtaalliteratuur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met wereldtaalliteratuur
  • Na uw bestelling ontvangen u en wereldtaalliteratuur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van wereldtaalliteratuur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • wereldtaalliteratuur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.