Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht

Schrijver:
Titel: 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks)
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have - Kampen 2010, 4de en 2016, 1ste druk
Bijzonderheden: Geb., foto's in kleur, resp. 47 en 47 pag.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Glaskunst en gedichten/poezie.

Imprimatur uit Vaassen

Logo Imprimatur

Als u niet tevreden bent met het geleverde boek kunt u de transactie altijd annuleren.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks) Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks) Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks) Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks) Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks) Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks) Berg, Marinus van den / Punt, Annemiek - 1. De glans van licht + 2. De kracht van licht + 3. Documentatie, uitvouwbare folders etc. (4 stuks)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Imprimatur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Imprimatur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Imprimatur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Imprimatur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Imprimatur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.