Parker, Dorothy - Je was geweldig / druk 3

Schrijver:
Titel: Je was geweldig / druk 3
ISBN: 9789035115774
Taal: Nederlands
Uitgever: Ooievaar Pockethouse
Bijzonderheden: 1995, paperback, bladzijden vergeeld
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Parker is een unieke verschijning in de Amerikaanse literatuur. In de jaren twintig en dertig boekte ze grote successen als schrijfster van korte verhalen, waarin haar nog altijd sprankelende moderne stijl en haar spitse gevoel voor het zotte in doodgewone situaties tot uiting komen. Zij bevat een uiterst gedisciplineerde techniek en een feilloos psychologisch inschattingsvermogen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Parker, Dorothy - Je was geweldig / druk 3

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zwaanboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zwaanboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zwaanboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zwaanboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zwaanboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.