Hellinga, G.G. - De samenzwering

Schrijver:
Titel: De samenzwering
ISBN: 9789024546794
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2002, 223pp, paperback, goed exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
N oord tegen Zuid in het land van de onbegrensde mogelijkheden...
Billy moet ervoor zorgen dat hij weer bij zijn eigen troepen komt, maar hoe? Hij ligt tussen twee legers in; het is alsof iedereen op hém schiet. En door de kruitdamp heen ziet hij de vijandelijke soldaten al in zijn richting komen.
Amerika, 1863.
Als de zuidelijke staten het tijdens de burgeroorlog dreigen te gaan verliezen, smeedt een rijke slavenhouder een complot waarmee hij de noordelijke staten wil dwingen de strijd te staken. Dit wordt ontdekt door twee soldaten die aan het front vechten, één zuidelijke en één noordelijke. In deze bizarre omstandigheden raken de twee bevriend en met hulp van de avonturierster Laura Taylor proberen ze het complot te verijdelen. Daarvoor moeten zij in vijandelijk gebied opereren, en dat gaat niet zonder complicaties...
Gerben Graddesz Hellinga werkt - met veel passie en oog voor detail - aan een serie van twaalf op zichzelf staande historische jeugdromans. Aan de hand van de avonturen van verschillende jonge mensen, die allen op zoek zijn naar een eigen plek in de Nieuwe Wereld, geeft de reeks eveneens een prachtig beeld van de ontwikkeling van de Verenigde Staten in de periode van 1812 tot 1890.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.