Dudemaine, S. - De cakes van Sophie

Schrijver:
Titel: De cakes van Sophie
ISBN: 9789059562066
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2007, Gebonden, in nieuwe staat
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst: De meeste kookboekrecepten beginnen met "Neem 500 gram van dit, 200 gram van dat". Maar de Franse Sophie Dudemaine voegt aan die van haar nog een extra ingrediënt toe: passie! Sophie presenteert in dit boek cakes die ver uitstijgen boven de geijkte recepten. Dit boek bevat een schitterende reeks van hartige en zoete cakes, die warm of koud kunnen worden gegeten en bij verschillende feestelijke gelegenheden passen, zoals cake met spinazie, waterkers en venkel, cake met amarenekersen en gember en cake met bloedworst en appel. De ruim 75 cakes in dit boek zijn ingedeeld naar de maanden van het jaar en kunnen dienen als kleine hartige hapjes of als een complete maaltijd. De cakes van Sophie geven volop de mogelijkheden om creativiteit, origninaliteit en culinair plezier met elkaar te combineren.

Sophie Dudemaine is een begrip in Frankrijk en ver daarbuiten. Na haar koksopleiding bij verschillende beroemde Franse chefs legde zij zich toe op het bakken van zoete en hartige cakes, die ze verkocht op Parijse markten en in luxe winkels. De uitgave van haar eerste boek Les cakes de Sophie was een overweldigend succes en al snel volgden meer boeken, een column in Frankrijks grootste lifesylemagazine, een kookrubriek op de Franse ochtendtelevisie, een lange reeks artikelen in tijdschriften en een eigen culinaire productenlijn. Inmiddels is Sophie al vijf jaar lang de best verkochte culinair auteur in Frankrijk en zijn er wereldwijd meer dan 2,6 miljoen van haar boeken verkocht. In 2003 opende zij de deuren van haar Maison de Sophie in Normandië, waar men van een culinair verblijf kan genieten met cursussen en overnachtingen.



Recensie: Dit is een prachtig boek met mooie recepten van zoete en hartige cakes, waarvan de recepten makkelijk zijn te bereiden. De schitterende fotografie in het boek verluchtigt de recepten. Als je dit boek inkijkt, dan wil je meteen naar de keuken om een cake te bereiden. Dit maakt het tot een origineel, zonnig en sfeervol boek om van te genieten. Helaas staan in dit boek ook vertaalfouten. Waar in de recepten staat "Instantgist" dient men te lezen: "Bakpoeder".
onclusie: Dit zeer mooi verzorgde cakeboek is een GROTE AANRADER.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dudemaine, S. - De cakes van Sophie Dudemaine, S. - De cakes van Sophie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.