De Pooter, Bart - Biotoop

Schrijver:
Titel: Biotoop
ISBN: 9789401460200
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 2019, 256pp, Gebonden, in nieuwe staat
Prijs: € 40,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgeverstekst: Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart De Pooter 51 jaar. Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant Pastorale in zijn geboortedorp Reet. In dit boek brengt deze pionier van het gastronomische groentemenu, al sinds het begin een van de handelsmerken van Pastorale, hulde aan de avonturen en kookkunsten die door de jaren heen zijn culinaire biotoop hebben vorm gegeven. Geïllustreerd met de meesterlijke sfeer- en receptfoto's van Kris Vlegels en doorspekt met Barts keukengeheimen is dit boek een prachtige ode én een onmisbaar boek voor elke liefhebber van verfijnde gastronomie. Een ware ontdekkingstocht vol passie, techniek en experiment.

Recensie: "Bart De Pooter en zijn team verbinden hun leefwereld met de microkosmos van het bos, de oneindigheid van de oceaan en de rijkdom van het veld." Dat is de filosofie van tweesterrenrestaurant Pastorale in Reet: de 'biotoop' van topchef Bart De Pooter. Al meer dan tien jaar werkt Bart aan deze filosofie en sinds 2017 wordt elke menukaart bij Pastorale opgebouwd volgens dit principe. In dit boek blikt Bart terug op de verhalen, personen en technieken die zijn gastronomische visie beïnvloed hebben en laat hij je kennismaken met enkele geheimen die hem tot sterrenchef hebben gemaakt. Intussen blijft Bart zijn sterke punten uitspelen: ontwikkelen, experimenteren en spelen met de seizoenen. Met Biotoop viert Bart niet alleen 25 jaar Pastorale, maar ook zijn eigen 51 lentes. Maak kennis met Bart De Pooter: topchef, ondernemer én vader. Het is een herinneringsboek met daarin zeer summier beschreven recepten.

Conclusie: Dit herinneringsboek dat de wereld van Bart beschrijft is EEN AANRADER.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Pooter, Bart - Biotoop De Pooter, Bart - Biotoop

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.