J.T. Lusk - Yoga achter je bureau

Schrijver:
Titel: Yoga achter je bureau
ISBN: 9789058310804
Uitgever: Sirene, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed - Paperback. De randjes van de kaft zijn niet helemaal gaaf meer, verkleuring op de pagina's. Leesvouwen in de rug, op de eerste p
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Lange dagen achter je bureau zitten of urenlang achter je computer werken kan problemen met zich meebrengen - van spierpijn en RSI tot rugletsel of erger. De meeste mensen gunnen zich de tijd niet om ontspanningsoefeningen te doen. Maar met Yoga achter je bureau is er een manier waarop je je lichaam de zorg kunt geven die het nodig heeft zonder dat je er je kantoor voor hoeft te verlaten!
Yoga achter je bureau is een boek dat helpt je vermoeide lichaam en geest op te frissen met eenvoudige oefeningen, die gedaan kunnen worden vanuit je eigen bureaustoel. Julie Lusk gebruikt bewegingen die gebaseerd zijn op de eeuwenoude kunst van de yoga, waarbij ze zich met name richt op ademhaling, het rekken van de spieren en ontspanningstechnieken.
Julie Lusk is gediplomeerd yoga-lerares. Ze geeft al sinds 1977 les aan kantoorwerknemers en is tegenwoordig health management directeur bij de Lewis-Gale Kliniek in Salem, Virginia.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.