Vincent Duindam - Spiritualiteit werkt in de opvoeding

Schrijver:
Titel: Spiritualiteit werkt in de opvoeding
ISBN: 9789025959401
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Toen Vincent Duindam, overbezorgd, zijn dochter waarschuwde dat ze zou kunnen vallen, keek ze hem vriendelijk aan en zei: 'Maar dan sta ik weer op, pap.' En ze was pas drie...

Hoe word je een goede, inspirerende opvoeder? Door jezelf te kennen en je met je eigen spirituele ontwikkeling bezig te houden. Je kinderen kunnen je daarbij helpen. Kinderen zijn prachtige spiegels; ze zijn uit zichzelf al spiritueel. Je kunt leren van hun spontaniteit, hun transparantie, hun samenvallen met zichzelf.
Een spirituele opvoeding begint bij aandachtig en liefdevol aanwezig-zijn. Zie je kind zoals het is, en niet door de mist van je eigen pijn en verlangens. Draag zorg voor je eigen levensvreugde, liefde en spiritualiteit – het is het mooiste geschenk dat je je kinderen kunt geven.

Vincent Duindam is psycholoog aan de Universiteit Utrecht en auteur van verschillende boeken over ouderschap en relaties, onder andere Zorgende vaders en Een nieuwe start. Hij schreef eerder in deze serie Spiritualiteit werkt in relaties, publiceerde een bundel haiku en schrijft onder meer voor Happinez, Psychologie en VolZin. Hij is getrouwd en heeft twee dochters.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vincent Duindam - Spiritualiteit werkt in de opvoeding