D. Vogels - Mishandelde kinderen

Schrijver:
Titel: Mishandelde kinderen
ISBN: 9789080855595
Uitgever: Uitgeverij Quirijn
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Over mishandeling, misbruik en verwaarlozing van kinderen wordt veel geschreven en gesproken. Degenen om wie het gaat, komen echter zelden zelf aan het woord. In dit boek vertellen drie jongens en drie meisjes die verschillende vormen van kindermishandeling meemaakten hoe hun dagelijks leven hierdoor werd en wordt beïnvloed.
Elke schoolbegeleider en elke hulpverlener die mishandelde kinderen wil herkennen en begrijpen, kan van deze aangrijpende verhalen veel leren. Omdat het relaas van leeftijdgenoten ook jonge lezers kan boeien, is dit boek bovendien een middel om jongens of meisjes te bereiken die hulp nodig hebben. Aangevuld met nuttige tips voor lotgenoten en vrienden en vriendinnen die signalen opvangen.
Dit boek kwam tot stand in samenwerking met het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling en werd bekroond met de Nationale Kinderkroon Publieksprijs voor het meest bijzondere van de honderden projecten die de Stichting Kinderpostzegels Nederland in 2007 financierde. Ook de Stichting Voorkoming Kindermishandeling leverde een financiële bijdrage.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.