M. Boroson - Maak je meester van het moment

Schrijver:
Titel: Maak je meester van het moment
ISBN: 9789069638089
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Als nieuw
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In onze jachtige wereld zijn kalmte en rust een schaars goed. Vele mensen zoeken hun toevlucht tot meditatie en nemen daar (soms ruim) de tijd voor. Martin Boroson leert je in dit boek hoe je geleidelijk de heilzame effecten van mediteren in een oogwenk kunt bereiken.

Ieder ogenblik, stelt hij, biedt je de mogelijkheid de loop van je leven te veranderen en je focus te wijzigen. Ieder moment geeft je de gelegenheid diepe stilte te ervaren, al is het nog zo druk om je heen. Radicale verandering hoeft niet per se veel tijd te vergen. Aan de hand van oefeningen laat Boroson zien hoe je:
- het moment kunt kiezen;
- in het moment kunt zijn;
- de onuitputtelijke mogelijkheden van het moment kunt ervaren.

Je kunt kalmte en rust niet ervaren als je steeds denkt aan wat je allemaal nog moet doen. Alleen als je volledig in het nu bent lukt dat, ook als de omstandigheden op zichzelf ongunstig zijn ? bijvoorbeeld in een ziekenhuis. Wie alles in het nu ervaart, kan nu vrede vinden, want het vergt geen tijd.

Maak je meester van het moment
Martin Boroson
9789069638089
248 blz., 12 x 16.7 cm
Gebonden
? 14.90
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Boroson - Maak je meester van het moment