H. Dallanhol - Liefde zonder grens

Schrijver:
Titel: Liefde zonder grens
ISBN: 9789080870918
Uitgever: Horssen Service, O.J. van
Bijzonderheden: Goed - Paperback, 2004. Ongelezen, ongebroken rug. Binnenin de kaft een sticker, de hoekjes van de kaft zijn niet helemaal gaaf meer.
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Er wordt veel gepraat over vluchtelingen en asielzoekers die naar Nederland komen, wegens politieke en economische moeilijkheden. Helaas is er erg weinig bekend over de buitenlanders die waarschijnlijk een makkelijker leven in hun geboorteplaats hebben dan hier, maar toch besloten om er weg te gaan met maar één reden: liefde.

Inderdaad, sommige autochtonen weten niet dat veel allochtonen die in Holland wonen eigenlijk liever in hun vaderland waren gebleven en als dat mogelijk zou zijn geweest hun partners daar mee naartoe hadden genomen. Het vooroordeel is dat men denkt, dat als je uit de Derde Wereld komt, je altijd daaruit weg wilt of dat bijna iedereen daar arm is. Dat klopt niet!

Om dit en andere stereotypes te bestrijden heb ik dit boek geschreven, na slechts 18 maanden dat ik in Waardenburg woonde.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.