R.H. Persaud - Licht op hindoeisme

Schrijver:
Titel: Licht op hindoeisme
ISBN: 9789021599595
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Goed - Hardcover. Op de eerste pagina stond een prijs in potlood geschreven, verder slechts lichte sporen van gebruik. Het betreft een
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De vraag of het Hindoeïsme een geloof, een filosofie of een levenshouding is, valt niet gemakkelijk te beantwoorden. Je zou kunnen zeggen dat het een combinatie is van deze drie. Het is in elk geval een complex geheel, dat de cultuur van India gedurende de laatste 2000 jaar sterk heeft bepaald. In dit boek maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van het levende Hindoeïsme van nu: de oude geschriften, de wijsheidsscholen, de godenwereld, de levensweg van de Hindoe, en de mystiek van het Hindoeïsme. In onze westerse wereld komen wij thans meer en meer in aanraking met uitingen van het Hindoeïsme, zoals bijv. de Ayurvedische geneeskunst. Voor iedereen die een beknopte en heldere inleiding tot het Hindoeïsme wil lezen, werd dit boek geschreven.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.